Badkamer renovatie specialist

TZS Bouwgroep heeft al meer dan 10 jaar ervaring in badkamer renovaties en mag zich dus oprecht badkamer renovatie specialist noemen!

Zij verzorgen de renovatie van jouw badkamer van A tot Z. Van ontwerp, sloopwerkzaamheden, plaatsen van het sanitair, het afkitten van de wandtegels tot het opleveren van jouw droom badkamer. Zij hebben goed opgeleide en erkende elektriciens, loodgieters, timmermannen en tegelzetters in dienst.

Stuk voor stuk vaklieden die hun kennis up-to-date houden door regelmatige nascholing. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in hun vakgebied.

Badkamer renovatie

Je badkamer renoveren is niet iets wat je jaarlijks doet. Het is een investering die best kostbaar is. Daarnaast is het een klus die je niet moet onderschatten. Zo heb je in de badkamer, ook wel “natte cel” genoemd, te maken met verschillende specialiteiten. Een goede elektricien, timmerman en tegelzetter zijn onontbeerlijk hierbij.

TZS-bouwgroep heeft al deze specialisten in huis. Dit heeft als voordeel dat zij alle werkzaamheden op volgend kunnen uitvoeren. Hierdoor krijg je een strakke planning en kan je snel genieten van jouw droom badkamer!

Badkamer renovatie specialist

Droom badkamer

Niets is te gek voor de vakmensen van TZS Bouwgroep. Zij zijn niet voor niets badkamer renovatie specialist! Of je nu een vrijstaand bad wilt, een inloop douche met stort douche of infrarood douche, hangend toilet, speciale tegels aan de wand of op de vloer, echt niets is te gek voor hen! Zij zorgen dat jij binnen de kortste tijd heerlijk van je nieuwe badkamer kan genieten!

Kortom

Wil jij je badkamer renoveren, kies dan voor de vakmensen van TZS Bouwgroep, badkamer renovatie specialist! Zij zorgen dat jij tijdens de renovatie geheel ontzorgd wordt. Zij bespreken met jou, jouw wensen, de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Maar uiteindelijk beslis jij! Zodat je een badkamer krijgt die aan al jouw persoonlijke wensen voldoet.

Offerte van de badkamer renovatie specialist aanvragen

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. De vakmensen van TZS Bouwgroep komen graag bij je langs zodat zij de ruimte kunnen opmeten en met jou, je persoonlijke wensen kunnen bespreken. Hierna ontvang jij een offerte op maat.